DutchCabinHouses

Inchecken, uitchecken en sleuteloverdracht

Inchecken
Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. Dit doe je door het sleutelkluisje te gebruiken. Hiervoor heb je een code nodig die je uiterlijk een dag voor aanvang van je verblijf ontvangt in het opgegeven mailadres. In deze mail vind je ook een uitgebreide hand-out. Deze kun je hier alvast doorlezen, hier staat het inchecken nog eens uitgebreid beschreven.

Uitchecken
Uitchecken is mogelijk tot 10:00 uur. Dit doe je door de sleutel en de afvalpas weer in het sleutelkluisje te leggen. Vergeet hierbij niet te controleren of alle deuren op slot zitten. Ook het uitchecken staat uitgebreid beschreven in de hand-out.

Sleuteloverdracht
Wij werken met sleutelkluisjes waardoor de sleuteloverdracht op een andere manier plaatsvind. Je ontvangt uiterlijk een dag voor je verblijf een mail met daarin de toegangscode voor het sleutelkluisje van je geboekte Cabin. Iedere code genereren wij uniek voor je verblijf. In dit sleutelkluisje zit de sleutel van je Cabin waarmee je toegang krijgt tot zowel de voor- als achterdeur. Na je verblijf stop je de sleutel weer in het sleutelkluisje samen met de afvalpas, zoals beschreven bij ”uitchecken”.